Το προφίλ της εταιρείας μας

Λίγα λόγια
για εμάς.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε

Ψάχνετε εξειδίκευση στη δημιουργία ανοξείδωτων κατασκευών; H Inoxexpert είναι ο ιδανικός σας συνεργάτης.

Η εργασιακή μας διαδικασία

Η εταιρία της Inoxexpert πλαισιώνεται από μία μεγάλη ομάδα προσωπικού, έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απαίτηση.

INOXEXPERT

Ποιοι Είμαστε

H Inoxexpert είναι μια εταιρεία η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στον χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών.

Σε αυτό έχουν συμβάλλει αρκετοί παράγοντες όπως η αφοσίωση ως προς το αντικείμενο της δουλειάς μας, το πνεύμα της δημιουργικότητας που μας διακατέχει, το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε και η ευελιξία στο να εισχωρούμε σε κάθε χώρο δίνοντας πάντα λύσεις.

Σαν εταιρία μας διακρίνει η αψεγάδιαστη εφαρμογή των κατασκευών μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλες οι κατασκευές μας είναι χειροποίητες και έχουμε την ικανότητα να σχεδιάζουμε και στη συνέχεια να προσαρμόζουμε κάθε κατασκευή σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις του πελάτη και του χώρου του.

Αυτό συνεπάγεται στο ότι δεν είμαστε μόνο μια εταιρία παραγωγής φασόν, έτοιμων δηλαδή συναρμολογούμενων βιδωτών κομματιών που απαιτούν μόνο τοποθέτηση, αλλά αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση ως μοναδική και χτίζουμε πάνω σε αυτήν βήμα βήμα εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα και στο τέλειο αποτέλεσμα.

Για κάθε άνθρωπο λοιπόν, με υψηλές απαιτήσεις υπάρχει πάντα ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της καλαισθησίας. Στην περίπτωση των ανοξείδωτων αρχιτεκτονικών κατασκευών το όνομα αυτό είναι Inoxexpert.

847 +
Ικανοποιημένοι πελάτες
1000 +
Ετοιμοπαράδοτα προϊόντα
123 +
Θετικές κριτικές πελατών
2500 +
Έργα

Laser Κοπής

Με το λέιζερ κοπής Bodor C, η κοπή και η χάραξη με λέιζερ παρέχει άπειρες δυνατότητες στην ομάδα κατασκευής του Inoxexpert. Λειτουργεί με ταχύτητα και ευελιξία στις απαιτήσεις κάθε ειδικού τεμαχίου inox, σίδερο, καθώς η ακτίνα λέιζερ ακολουθεί επακριβώς τα διανυσματικά γραφικά και τις γραμμές, επιτρέποντας ακριβέστατα αποτελέσματα. 

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.

Ανοιξείδωτες σκάλες - Ανοξείδωτα κάγκελα